ihh! :)

Hejs alla, i know jag svek er: skrev inget mer igår. haha! :) Men jaja, ikväll ska jag kanske ut med jonte, annars vet jag inte riktigt vad som händer. Var på stan med mamma innan idag, blev två par nya skor. nice! :) ett par blommiga tommy hilfiger sneakers och ett par bruna ballerina. :) nice. Aja, nä har inte så mycket mer att skriva.
men vi hörs senare kanske.

Kisses & have a nice weekend! / gabriella.


som det kan bli (; ...

Hejsan och god morgon på er! Hoppas att ni sovit gott för det har jag! :) Drömde att jag satt och matade en flatcoated retriever valp som var undernärd med prima liv ost, ( ni vet sån joghurt, fast nu i ost tydligen ) Allt var så verkligt, jag vill ha en valp! Aja, hade ställt klockan på fem i halv sju, gick upp, hoppade in i duschen, sminkade mig och blev allmänt snygg. Efter det kom jag på att jag hade sovmorgon, som det kan bli! Retligt!!!

Nu ligger jag här och chillar i min sköna säng, ska nog logga in på spela.se och geeka mig lite. För det är nice, det är sån jag är! (; Hörs senare idag, i promise. Ikväll hoppas jag på fest, så bjud mig babes! (; haha.

Kisses & have a nice day! / gabriella.


grattis prinsessan!

Hejs alla! :) Första inlägget för idag som ni säkert ser. Beror på att jag inte gjort ett skit, känner mig som en gammal tråkig kärring, ligger bara hemma och väntar på att tiden ska gå. Nä, måste bli piggare och gladare nu. Kan ju inte slänga bort hela min ungdom?

Aja, dom senaste dagarna har det varit ett jävla stohej om Prinsessans förlovning, who cares? Inte jag :) Önskar bara henne all lycka och välmående i framtiden. that's it. Ska nog se tv nu eller något och sen sova. Hörs imorgon i guess, kanske blir utgång då? Återstår att se...

Kisses & sweet dreams. / gabriella.


"mini-dvärgar", moderskänslor och tvångstankar.

Hejs, sitter nu vid datorn endast för att jag har tvångstankar och var tvungen att skriva ett inlägg till innan jag sover. Är fruktansvärt trött och allmänt lat så det blir absolut inget roligt inlägg men i alla fall.

Dagen har gått ut på att vara i skolan, träffat baby och alex, och sett på tv. Såg ett as sött program, ni kanske också såg det? Dokumentären om "mini-dvärgarna"? (kommer inte ihåg vad dom kallades) Så sjukligt söta, fick "moderskänslor" för första gången in my life. ( illa eller bra? ) Skulle dock aldrig sätta mig i situationen att ha barn i denna åldern, först ska jag vara egoistisk, festa och plugga! Jag hinner byta blöjor jag med :) Back to the dvärgarna, dokumentären var riktigt gripande och faktumet att dom oftast lever jätte korta liv gjorde mig ledsen i ögat... 30 år var medel-längden. SAD! Aja, hoppas i alla fall att dom får riktigt bra liv även om det inte är så långvarit ;/

Nej, nu ska jag checka in min bilddagbok sen ska jag krypa ner i min säng. Börjar halv nio imorgon, med naturkunskap b och sedan följer en otroligt seg engelska b lektion. iih, måste ta tag i skolan.

Kisses & sweet dreams. / gabriella.


Fråga Olle, slisk-gubbe?

Hej! Nu har jag precis gjort ve mig och ska snart dra till skolan, har matte och sen svenska i eftermiddag. I eftermiddag har jag inte en endaste aningen om vad som händer. Kanske träffa baby, om han har tid eller så.

Ligger förresten och ser på Vakna med The Voice, "Fråga Olle" är där, är det bara jag som tycker att han är lite små sliskig? Får liksom dåliga vibbar från honom. En gubbe i 60 års åldern som är expert på sex frågor säger väl allt. SLISK.
Hörs senare i guess.

Kisses & keep smilin' / gabriella.


Linda Rosing, ett skämt?

Hej alla! :) Kan nu meddela att jag precis sett klart programmet om Linda Rosing. Ingen jätte succé, däremot rättså skrattretande. Hur killar som ser helt okej ut och verkar helt normal smarta kan förnedra sig själva så mycket att dom ställer upp på att i tv jaga Sveriges "katt-kvinna" kan jag inte riktigt förstå...?

Hon verkar helt okej på insidan, förstår inte varför hon förstörde sitt utseénde så mycket. Hennes överläpp ser stelopererad ut och hennes bröstimplantat skriker efter att få komma ut. Hennes pissgula hår gör det ju inte direkt bättre. Nä nu ska jag sluta, det jag vill säga är att jag tycker oerhört synd om henne. Det måste väl funnits någonting annat som kunde göra henne känd? Eller var operationsbordet hennes sista desperata utväg in till kändisskapet? ;S

Aja, snart ska jag tvätta bort mitt smink och krypa ner under mitt varma täcke för att sova jätte gott!

Kisses & sweet dreams. / gabriella.


touching me like it was first time.

tjena! :) Är nu hemkommen från skolan och så vidare, hade sjukt sjukt tråkigt, as usual det vill säga. Idag har jag inte planerat något särskilt alls, ska faktiskt bara chilla. Tänkte gå in på spela.se och spela lite, i brist på annat.
Hörs senare, har inte ett skit att skriva.

Kisses & have a nice day! / gabriella.


HEEEJ BLOGGEN! ( skämtåsido )

Hejsan alla! :) Idag har dagen gått ut på att spela bobble trouble och shoppat lite på väla, blev tre par nya jeans leggings, olika nyanser och ett par hade dragkedjor ner till. porr! utöver det blev det två par vanliga svarta leggings. Så jag investerade inte i något stort idag direkt :) Men lite utfyllnad är alltid bra, inte sant?

Åh förresten, jag är så sjukt kär i ett par skor från nelly, har diggat dom länge nu men vågar liksom aldrig beställa dom. Är rädd att dom är för höga, klacken är 13 cm och sen platå, dom är sjukt snygga men jag lär bli 185 i dom? haha! Aja, men snygga är dom och dom är sjukt billiga. ( www.nelly.se ) Nä nu ska jag se om jag kan hitta på något nice, är uttråkad. Hörs senare eller imorgon! :)

Kisses & have a nice evening. / gabriella.


hells bedroom.

Hejs. Ligger nu i min säng framför tv:n, likaså har jag gjort hela dagen. Orkar ingenting, vill ingenting äh just nu är jag bara helt jävla värdelös. Hur jag än vrider och vänder på saker och ting så blir allt bara precis som jag inte vill. Allt går emot mig, precis fucking äckliga allt! ( nu var jag mogen som lyckades få med så många svorord, creds to me! ) *pust* ,

Såg ett program om Victoria Beckham innan, blir så sjukt irriterad hur media orkar lägga energi på hur vare sig hon har opererat brösten, lyft knäna eller varit självdestruktiv! Visst är jag inte den som låter bli att läsa alla skit tidingar, men fy fan vad mycket roligare dom skulle vara om dom skrev om något vettigt och positivt. Jag vill inte se bilder på Victoria Beckham som petar sig i näsan, jag vill inte se bilder på Tyra Banks som tagits från en dålig vinkel, jag vill inte se Britney Spears må psykiskt dåligt, jag vill inte läsa en massa skit där inte ens hälften stämmer. Ge mig bra läsning, snälla och sluta hacka ner på alla "kändisar" dom är också människor? Dom borde väl ha lika rätt att ha sitt privat liv i fred som du och jag?

Nä, nu ska jag checka runder lite. Hörs imorgon i guess.

Kisses & sleep tight. / gabriella.


du är saknad.

Ditt skratt, din vänliga röst,

Det var en höst, du fångades av sjukdomens onda händer,

vår kärlek till dig minsann aldrig vänder.

Vila i frid faster...


hello snowflakes.

Ligger nu framför tvn där let's dance är på full gång. segt men hellre chilla idag än festa, min faster begravs imorgon nämnligen ;/ Har inte så stor lust att skriva mer nu, men hör av mig efteråt eller så. Ska iallafall spelas en as fin låt som jag valt. Nämligen: Jag fick låna en ängel - Shirley Clamp... Länkar låten längre ner.

Kisses & sweet dreams! / gabriella. 

http://www.youtube.com/watch?v=_VPXXcrkWCo

borta bra men hemma bäst.

Hejs alla! Glömde helt bort att blogga innan jag åkte till sälen, är nu hemkommen och med alla ben i behåll! :) haha! Var faktiskt jätte mysigt och otroligt skönt att komma bort, bort från tråkiga hatade helsingborg. Baby var helt underbar hela resan och ställde upp för mig i varje sekund. Det enda jag kan påpeka är att det var lite för kallt. En av dagarna sa dom på tvn att det tydligen var -34 grader i dalen. COLD!

Baby och jag såg bio på hotellet, åkte skidor, mös, bastade, festade och skrattade, så himla nice. (; Saknar Julia dock... Nä nu ska jag checka runder lite på olika bloggar och så vidare.

Kisses & see you later! / gabriella.

goding!

Hejsan (; Hoppas att allt är bra med er för det är det med mig, förutom att jag ligger inne med värsta vageln i ögat. Har aldrig haft en sån innan :S Gör ju pissont. Illa, illa. Idag ska jag bara chilla och ta det allmänt lugnt, aja. Igår överraskade baby mig med en skidjacka. Cute. as fin! :) me so happy, haha. Aja. Har inte så mycket skoj att skriva så jag hör av mig lite senare.

Kisses & have a nice day! / gabriella.


bedrägeri?

Heejs alla :) Ligger i min säng och kikar på efterlyst. Dom gjorde ett reportage om en bedragerska. Människan hade lurat ungdomar och andra på miljonbeloppet, gång på gång. Ändå går hon fri? Vart ska vårt samälle leda? Ska vi låta mördare, våldtäcktsmän, nekrofiler, pedofiler och annat avskum komma undan med ett enkelt och kort fängelsestraff? Livstid= ca. 15 år. SJUKT! Om människan åker in när den är 20 är han eller hon lagom ute till sin 35 års dag igen och har då "avtjänat" sitt straff. Det är helt jävla absurt. Jag blir så jävla förbannad! Vad är det för jävla fel på Sveriges rättsystem?! Varför accepterar vi att grovt kriminella människor flyter runder på stan och hur accepterar vi att 15 års fängelse förlåter ett mord? Tala om det för mig tack. Jag tror inte på dödstraff men däremot tror jag på strängt lidande för att ångra det brott man begått. Nä nu ska jag fortsätta att se på efterlyst, får skriva mer en annan dag.

Kisses & sweet dreams! / gabriella.


snöflinga.

Hejs, ligger nu i min säng har lunch rast så jag stack hem. Senare ska jag inte göra så mycket. Funderar dock på att hoppa in i duschen och fräscha till mig. Vaknade halv sju och gick upp senare kom jag på att jag började kvart i tio, så jag fortsatte att fixa till mig mer och mer och tillslut blev det bara för mycket. Resulterade i vågigt hår, stark kajal, kofta, leggings och uggs. Blev för mycket enligt mig. Aja, men vi hörs senare!

Kisses & keep smilin' / gabriella.


poem by me.

Ligger i min säng när dom väntade orden plötsligt dyker upp. Min kropp töms på allting och fylls istället av självhat och tusentals frågor. Mina händer och fötter som tidigare varit så varma och mjuka blir fort kallare än is. Känner hur en tår rinner nerför min kind, i samma sekund slås jag av en tanke: "Är detta kärlek?"

Relativt gammal text men aja.
Kisses & sweet dreams! / gabriella.


two and a half man och rotfrukter.

Hello. :) Sitter nu framför tvn och tittar på two and a half man, my favourite serie. haha im a geek. Mamma håller dessutom på och göra värsta rotfrukterna i ugnen till mig. SMARRIGT värre. haha! Har huvudvärk så får väl lösa det med några treo för att klara kvällen. aja. hörs.

Kisses & see you soon. / gabriella.

no more drama in my life.

Hellu alla! (; Har nyss varit lite med baby och så, snart ska jag nog bättra på sminket lite känner jag. Ikväll vet i tusan vad som händer, chilla kanske. Lutar åt det hållet i alla fall! Idag har jag och baby elva månader som jag tidigare nämnt, mys! love you. Aaha, har as mycket i skolan att ta igen men har ingen jävla ork till något alls. bad...
Skriver kanske senare annars hörs vi imorgon.

Kisses & have a nice day! :) / gabriella.


another day in paradise.

Heej alla, har inte blivit så mycket bloggande varken idag eller igår. SKÄRPNING GABBSAN :) Idag har jag inte gjort så mycket mer än att plugga och gå i skolan. Jo förresten, baby och alex kom förbi en liten stund och sa hej. Aja, nu ligger jag i min säng och försöker komma på vad jag ska ha på mig imorgon... Imorgon har jag och baby elva månader! :) Gud vad tiden går snabbt, kommer ihåg vad han hade på sig första gången vi träffades, kan se hur han kommer gåendes emot mig och kan minnas hur pirrig jag var. haha! :p Kärlek är konstigt, har nog aldrig varit rikigt kär innan förutom när jag gick på dagis och dejtade Kalle, men då var dock endast jag tillsammans med honom, han hade förmodligen ingen aning om att vi ens var tillsammans! hahhaha! sweet! jaaja, börjar tidigt imorgon, eller ja allt är ju relativt. Nä nu ska jag sova babe's.

Kisses & sweet dreams babes! / gabriella.


sunday night.

hellu alla ;) Ligger i min säng och mår som jag förtjänar. Till och med mina fingrar strejkar... Blev kanske lite för mycket av det roliga igår om jag ska vara ärlig. Har härliga blåmärken på knäna och lite så, för jävlar vad golvet var halt. haha! Vi firade Dennis som fyllde tjugo år igår så det var därför ett party utan like med mina babe's. Efter det drog jag hem och somnade upp och ner i min säng tillsammans med min hund. Vaknade dock lite senare av att någon roade sig med att kasta snöbollar på min ruta och där stod han min egna prins :D hahaha ! hade visst råkat somna innan han kommit hem. Äh sånt får man ta. Aja, idag har jag sprungit runder med äckel-frissa och sminkrester sen igår och allmänt lökiga kläder. Nä nu ska jag nog spela lite. Hörs imorgon i guess för jag kommer definitivt att decka när som.

Kisses & sweet dreams. / gabriella.



jag och min nya vän: golvet.

yr och patetisk som en stekt krabba!

Hallåeåeee alla :D Ligger i min säng och är yr som sataan i gatan, har varit hos jualia och pimplat lite, men sen ditcha dom mig och självklart slog allt till när jag var hemma... trååk! aja, ska inte skämma ut mig mer nu har gjrot de tilräckligt nu. så nu ska jag sova,.

Kisses & skååål! / gabriella.a


tröttis.

hellu, ligger i sängen som vanligt och gör inte ett skit, ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig lite hade jag tänkt. ikväll blir det bara chill. har huvudvärk som satan i gatan idag med.. ;( aja, hörs senare!

Kisses & have a nice day! / gabriella.

lycka till Sanna Br(å)ding? :)

Ligger nu som vanligt i sängen, haha gör alltid det när jag bloggar. Har nyss sett på tv, såg ett program om Sanna Bråding, hon är sjukt stark tycker jag. Råkat ut för så mycket sjukt i livet men har fortfarande kvar lågan, den låga som vill förändra allt. Hon är en jätte bra bit på vägen verkar det som och jag kan inte göra annat än att önska henne lycka till! :)
nä nu ska jag smeta in hela kroppen och fejjan i kräm och sen ska jag ringa baby för att säga godnatt och sen ska jag sova underbart gott i min mysiga säng! Hörs imorgon.

Kisses & sleep tight. <3 / gabriella.


upside down.

heejs, sitter och tittar på tv nu, har sjukt tråkigt. Stack hem från skolan innan, oh helvete vad jag är trött. jag är sjukligt trött, är jag ensam om det? vädret make me sick och ja jag pallar inte. hörs senare.

Kisses & love. / gabriella.

sov sött.

heejs alla, ligger nu i min sköna säng redo för att nanna gott. Börjar halv nio imorgon men ska vara redan åtta hos baby som ska åka med mig till skolan. så halv sju står klockan på. Det är nice! Åh, det börjar dra ihop sig mot sälen mina vänner :) Jag, baby, mamma, pappa och impa (hunden) ska åka bil till sälen där vi hyrt en stuga i fyra dagar. Lagom semester enligt mig. Okej nu ljög jag, den gick inte att boka längre haha! Hur som helst, vi åker den 15 iallafall :) Ska handla ny skidjacka, stavar, vantar, pannband och underställ också... Måste planera in det nu till helgen. Näe, nu ska jag smeta in min fejja med Roc's fuktighetskräm. Hörs imorgon, bloggar antagligen ifrån skolan!

Kisses & sweet dreams! / gabriella.


huvudvärk och mys med baby. (;

Hej alla! (; Ligger inne med värsta huvudvärken ever, hemskt! Aja, har nyss varit med min über söta pojkvän, thats mys! :) Tänkte nu dra mig åt sängen och ta en liten tuppis men först ett glas treo. Min plattång kom idag (; nice. sjukt fin. rekommenderar den starkt, har haft två andra ghd plattänger innan med och dom har också varit jätte bra. Fick dessutom en super snygg necessär till :) Näe, vi hörs senare alla!

Parfym och Lotion to die for:
- dior miss cherie.
- j'adore dior.
- paris hilton just me.
- chacharel noa perle.
- britney spears fantasy.
- aco's softening body lotion almond and apricot
- ldb's vanliga lotion ( TOPPEN ATT ANVÄNDA VID RAKNING AV BENEN )
- atrix handkräm


Kisses & have a nice day! / gabriella.


sleep tight.

hejs igen. hyffsat många ointressanta inlägg jag hunnit skrapa ihop idag dåja ;d Är rastlös som ja jag vet inte vad och imorgon är det skola. suck! aja. Ska snart sminka av mig och sådär. Hörs imorgon.

Saker jag ogillar just nu:
- spetsiga skor.
- utsvängda byxor, sägs vara inne men förfan! det stinker.
- foundation fläckar.
- gympaskor, lacoste eller vafan som helst, sjukt gräsligt enligt mig. okej till mysbyxor dock.
- kaxiga typer som tror sig för mycket.
- vit ögonskugga.
- tant parfym.
- vodka.

Kisses & sweet dreams! / gabriella.

snääätchie?

Heej ;D nu har jag varit och solat med hanna, tagit mig en skön dusch, peelat ansiktet och smörjt in hela mig i bodybutter. that's fresh. snart ska jag sätta på mig myskläder men först ska jag se klart på top model.

Kisses & have a nice day!  / gabriella.


yeeeho.

Hejs ;D Nu ligger jag och ser på tv, har varit hemma från skolan idag mådde skit ;( Hanna och jag ska snart dra och sola, har en stark känsla av att jag kommer att somna. Men smek på de ;D Senare vet jag inte vad som händer, så det återstår att se. Nä nu ska jag gå till hanna.

Kisses & see you later. / gabriella.


haha.

Hej alla, längesen jag skrev men ja. Måste bara säga att Kissie är sjukt pinsam, hon hoppar på två "fjortonåringar", som sminkar sig mycket och är mega blonda. Dom är lika patetiska som man själv var när man var fjorton, tror dock att Kissie fortfarande är i den fasen? Hon är ju näst intill värre och hon ska vara arton år. Haha, tycker det är jävligt patetiskt att någon som ändå har så pass många läsare som vår vän "patetiska kissie" hänger ut två pass så unga tjejer på sin blogg. Aja, kolla in deras bloggar själv och bedöm vettja! :)

Kisses and sweet dreams! /gabriella.

http://paulinadanielsson.blogg.se/
http://desireenilsson.blogg.se/
http://kissies.se




heejs.

Vad ska jag kalla det? Blogg paus? haha. näääe. men har inte skrivit på någon dag, har haft lite mycket att göra. Iallafall ligger i min säng och kollar på top model och spelar på spela.se haha. bobbles något. Är sjukt trött. ;(
Men vi hörs senare eller imorgon.

Kisses & take care. / gabriella.


RSS 2.0