good night

Hej alla! Lovade fler blogg inlägg idag dock har min dag varit stressad plus att det känns som om jag har fått feber eller något. Aja, lyckades kamma hem en ny ghd plattång denna gång rosa med en massa saker till. Helt oanvänd och i sin förpackning för endast 1050 kr på tradera. (Detta paket säljes för ca. 2000-2600 kr på salong) Me so proud! :D Min andra lyckades mamma tappa i marmor golvet vilket relaterade i en fete spricka längs med hela plattången. illa illa. Aja, ska snart hoppa in i duschen och fräscha till mig, ta body butter och fixa fötterna för att sedan sova för jävla gott i min nybäddade säng! :) Hörs imorgon eller så! :)

Kisses & sweet dreams! / gabriella.

grtrtgw

hello sunshine!

Hej alla (; Hoppas att allt är bra med er för det är det med mig. Idag tänkte jag plugga lite matte och kanske dra och sola med julia ikväll. ( om du läser, är du på? ) Imorgon ska jag fixa min nails, längtar faktiskt. vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på med dom, är sugen på något crazy mother fukkaaaah! :D hahaha. Skämt och sido, nej men kanske något utöver den vanliga franska? I alla fall, snart tänkte jag logga in på mammas dator och checka lite på tradera, är sugen på lite nya fynd! Tror mitt odd molly linne har kommit idag, men har inte orkat kolla posten så får väl göra det lite senare i guess. Hörs senare!

Kisses & have a nice day! / gabriella.
 

another day in hell.

Hejs alla (; Ligger i min säng och är inte alls på humör att blogga, har inte ens skrapat ihop ett enda inlägg idag. Blir mer imorgon jag lovar. Har inte mått så bra idag allt går liksom upp och ner. like a rollercoaster! Skoldagen var kort idag så jag och baby drog hem till mig och chillade, sen drog han och jag har suttit på samma fläck hela tiden och bara slappat. haha låter inte allt för bra. men iallafall sådanna dagar behövs ibland dom med. Händer i helgen förresten? Är sugen på att parta till det rejält :) Men som sagt, vi hörs imorgon.

Kisses & love. / gabriella.



Saknar mina girls, vad sägs om fest i helgen? :)
Kelly, jag och Hanna på bilden.

KNAS!

Hej alla :) Tänkte bara ta upp ett ämne jag tyckte var sjukt weird... Ligger i sängen och ser på tv när jag först inte hajjar vad det handlar om. Efter ett tag förstod jag, det handlade om att amma någon annans barn och den ditt. ("korsamning") SJUKT KNAS! Den ena tyckte det var sexuellt tillfredställande och att hon kände sitt könsorgan kopplas till sina bröst och dom andra tyckte inte alls det var konstigt. FYFAN SVINERIER! Vad tycker ni? Enligt mig är det bara sjukt äckligt, det som är ditt är ditt. Hur bra vän jag än varit med människan hade jag aldrig låtit den amma mitt barn.

Aja nog snackat om det. Ska snart ringa älskling och prata lite. (: Är så glad att jag har dig, tack för att du finns vid min sida oavsett vad. jag älskar dig. Ha en fortsatt trevlig kväll alla och så hörs vi förmodligen imorgon! :)

Kisses & sweet dreams! / gabriella.



DAGENS KLÄDSEL.


you will see.

Sitter nere i vardagsrummet framför min dator och väntar på att tiden ska gå. Mammsen och jag ska ut och shoppa lite hade vi tänkt :) nice! Mina armband kom förresten idag så får hämta ut dom på vägen. ajaao. Tänkte tipsa om mitt vardags smink:

Max factor colour adapt pump foundation 70
Isadora compact powder 13
Maybelline mascara lash något ( grön förpackning ) waterresist
Loréal double extension black mascara
Helena rubenstein terracotta puder ( appliceras som rouge )
Body shops pump "brun puder" blir mest bara glittrigt
Hm's lösögonskugga metallic

Kicks puder borste av mordhår
Make up stores rouge borste
Make up stores foundation svampar

Nä nu kom mamma ner så nu ska jag åka, hörs senare kanske :)

Kisses & keep smiling.  / gabriella.



just chill.

Hejsan och "godmorgon" på er, har nyss vaknat eftersom jag tråkigt nog fått tillbaka mitt halsont. usch! Idag ska jag därför bara ta det lugnt, kanske hyra någon film eller sådär. Men vi hörs lite senare.

Kisses & have a nice day.  / gabriella.


sugarplum.

Heejs alla (; Tänkte berätta lite snabbt om min dag, började med skolan där jag träffade hanna. alltid lika nice :) Efter skolan drog jag hem och såg en film. Efter det fick jag värsta rycket att åka ut till väla med mamma så så blev det. Väl på väla inhandlades: ett par jeans leggings ( i jeanstyg ) , en svart hunky dory kofta, två par trosor as söta och inget mer.
Kom typ nyss hem eller nä inte direkt har hunnit klicka hem ett linne också från odd molly. fin fint! ( www.sidandsally.com  ) Nä, nu ska jag ner och ta ut mina kläder ur tvättmaskinen, ta bort mitt smink och gå och lägga mig. Tidig morgon imorgon you know. Så sov sött alla!

Kisses & sweet dreams!  / gabriella.


some pictures.

    

KISSES!!

ny vecka.

Hej alla :) Hoppas allt är bra med er för det är de med mig. Ska snart till skolan har tre timmars bild och form. Så det är väl helt lugnt, i eftermiddag dock har jag tre timmars kultur och idé historia. BORING! Aja. I eftermiddag vet jag inte vad som händer, kanske drar till hm med mamma och köper lite snygga underkläder. :) är jätte sugen på att köpa en massa nya söta och en fint nattlinne. Men vi hörs senare i guess.

Kisses & have a nice day! / gabriella.


God natt!

Åh vad trött jag är på detta. Retar mig på dig hela tiden, trots att jag älskar dig. Kärleken är konstig, ena sekunden vill man inget hellre än att ligga vid sin kärleks sida andra sekunden vill du inget hellre än att bara skälla ut den. Eller är det bara jag?! Ska bädda av mig säng nu, tvätta bort mitt smink, ta body butter och sova.

Kisses & sleep tight. / gabriella.


im tierd of this!

Hej alla. Nej nu får det vara nog! Varför ska människor alltid hacka ner på varandra? Visst jag kan vara en jävel på att ge respons vid en sågning men aldrig skulle jag börja såga någon på det sättet ni gör. Kollade runder på lite bloggar och dom flesta är rent ut sagt otrevliga. Kolla www.kissies.se att hon är otrevlig var kanske inte en nyhet, men vad vinner hon på det egentligen? Bra självförtroende är inte fel att ha men snälla tjejen tagga ner. Ibland är stämmer verkligen: att tiga är guld. Don't you agree? Aja nu ska jag kila neråt.


Tänkte bara tipsa om lite fräscha och smaskiga sidor:
www.eliteladies.se
www.blush.se
www.victoriasecret.com


Kissies & love. / gabriella.


sunday.

Godmorgon alla! (: Ligger i sängen och chillar framför tv:n. Sov sjukt gott i natt, vaknade dock med huvudvärk. Men efter ett glas Treo är den som bortblåst. Idag vet jag inte vad som händer, kanske bara vara hemma? Är fett sugen på att duscha och peela hela kroppen, smörja in mig i bodybutter och fixa fötterna. Ska nog göra de snart. :) Men i alla fall, hoppas ni har haft en trevlig helg allihopa. Senare idag ska jag skriva något nice hade jag tänkt :)

Kisses & have a nice day!  / gabriella


omvänt dygn?

Hej alla. :) Ligger i min säng och är lite små trött men inte allt för farligt. Har nyss beställt hem två söta små armband med budskapet: "je t'aime" in graverat, ( jag älskar dig, på franska ) Baby och jag ska ha varsitt. Sweet. www.Cocoo.se
Kvällen har som sagt bestått av mys med mammi, vi såg körslaget och sen King Kong. Så söt film, längesen jag faktiskt storgrät till en film... Riktigt stark film dock lite för sorgligt slut.

Ligger förövrigt och väntar på att baby ska slå mig en pling, men i väntan på det ska jag faktiskt sova. Så vi hörs imorgon, lovar fler inlägg då. :)

Kisses & sweet dreams!  / gabriella.


headache.

Hallå alla. Har inte skrivit på hela dagen vilket ni säkert såg, beror på att jag nyligen vaknade. Har så sjukt ont i huvudet, så ikväll blir det bara chill hemma med mamma. Ändå rätt mys! Orkar inte skriva mer nu, men kanske hörs senare.

Kisses & have a nice day!
ggggggggggggggggg

friday night.

Hejsan alla! Längesen jag uppdaterade, typ 10 imorse huh? Dagen har varit ganska seg, har inte fått alls mycket gjort. Bara tagit det allmänt lugnt och väntat på att tiden ska gå. Ikväll skulle jag egentligen med gg och macki till laröd på fest, dock blev jag sjukt trött helt plötsligt så det blev en hemmakväll med mammsen och pappsen framför Let's dance. Sjukt tråkigt att Isabella åkte ut, hon är en av mina idoler. Ja, kanske inte så som ni uppfattar det nu men hon är så sjukt positiv, smart och har alltid ett perfekt svar på allt. Nog snackat om det..

Snart kommer baby hit och sover, eller ja snart och snart.. Ett kanske? Men ändå :) Ska bli så mys, ska krama sönder honom. myyyyyyys. Aja, imorgon hoppas jag på att jag får mig ett riktigt skratt, är riktigt sugen på något riktigt kul. :) Maybe en bra fest. Nog snackat, hörs imorgon i guess.

Kisses & sweet dreams!  / gabriella.

jjjjjjjjjjjjjjjjjj

skolan.

Sitter nu i skolan och har sjukt tråkigt, lyssnar på gamla smörlåtar med backstreet boys haha. Men det är nice?! eller? Håller förutom det på med att skriva om andningsorganen och en massa annat. ( Humanfysiologi ) SJUKT TRÅK!
Juste, har blivit terrad av en massa killar i min klass genom en massa sms. Dom har så mycket liv, går in på www.iq.se och fixar så jag får 80-90 likadana sms. funny... Aja. slutar snart, om en timme eller så.

Kisses & see you later!  / gabriella.


upp & hoppa!

Upp och hoppa alla! Idag är det fredag och jag är för en gångs skull relativt kvitt min förskylning. Känner mig piggare än någonsin efter ett kallt glas berocca också. That's nice. Ligger i sängen och ser på the voice, har nyss smörjt in hela kroppen i bodylotion så måste låta de torka innan jag kan klä på mig. Har tre timmars naturvetenskap idag, slutar dock tidigt så jag överlever. Ikväll har jag ingen som helst aning om vad som händer, kanske fest? Återstår att se.

Dagens outfit:
Leggings med jeans immitation ( från Cubus i think )
Baby-rosa Odd molly tunika
Grå Hunky dory kofta
Rosa Gucci sneakers
City bag från Louis Vuitton


Well, Kisses & have a nice day!  / gabriella.



Ohh, självaste "Kissie" kommenterar mina inlägg.

Hahaha, lyckades med att fånga uppmärksamhet genom min mega komiska kommentar jag kommenterade på självaste "Kissies" blogg. Trodde hon var för upptagen för att lägga ner energi på att se ner på sina läsare :)

Alexandra om sometimes i miss it.:   (länken är genomskynlig)
nolla -.-
IP: *********


Aja, sitter och ser på two and a half men just nu, lite nice faktiskt. ( i brist på annat )

Blev sjukt ledsen innan när pappa kom hem, min faster ligger sen en tid tillbaka inlagd på sjukhus för cancer och inatt beräknar läkarna att hon somnar in för gott. ;'/ Känns konstigt det där med att man inte riktigt vet vad man går miste om förens det är försent. Har inte hälsat på henne en ända gång... Men oavsett vad som händer, hur många broar jag än bränner, var du än är, så kommer du alltid att vara min faster. Oavsett om du är i himlen eller på jorden. Vila i frid... <3

Kisses and see you soon!  / gabriella.




sometimes i miss it.

Hej alla igen (; kul att så många redan kollat in. Ligger dock fortfarande i sängen och funderar på en massa knas grejer. Top model Australien är på tv just nu, vet inte vad jag tycker. Tyra saknas haha. Det är väl hennes program liksom?

Funderade kring hur det egentligen är att ha pojkvän, visst har jag ett underbart liv med min baby men samtidigt saknar jag mina vänner och de saker jag alltid gjorde innan. ( misstolka inte ) Menar på det sättet att när jag inte hade honom så umgicks jag mer med min omgivning och hade alltid någonting i bakhuvudet. Fanns liksom alltid något att göra.
Äh skitsamma, nu kommer han snart och glad är jag för det. Saknar honom faktiskt, kanske borde låta bli att tänka i de banor jag ibland gör. haha, patetiska jag.

Hörs ikväll antar jag, tänkte komma på något roligt att blogga om då.

Kisses and keep smiling!


another day.

Hallue alla! (; eller alla och alla, antar att inte allt för många hittat hit än. Men i alla fall, ligger i min säng, sjuk som en gast. Denna jävla förskylningen har hållt i sig sen innan jul ;S weird. fett knas. Idag händer inte så mycket, baby kommer hit lite senare då vi nog bara ska chilla. Imorgon hoppas jag verkligen att jag är frisk btw, har missat på tok för mycket i skolan nu känner jag!

Idag tänkte jag tipsa om lite olika nice sidor, så som bloggar och nätshopping sidor:
  • http://www.nelly.se/ - en helt okej shopping sida där du kan hitta allt ifrån party outfits till badkläder och smink.
  • http://www.glitzy.se/ - en lite tråkig sida då allt för många saker kostar.
  • http://www.stylebystars.se/ - sjukt fina klänningar!
  • http://www.missgreta.se/ - fynd sida, märkeskläder till bra priser och snabb leverans!
  • http://www.eleven.se/ - usual make up sight, haha.
  • http://www.asos.com/ - känner alla redan till.
  • http://www.ginatricot.se/ - köp kläderna som är slut i din affär :)
  • http://www.cocoo.se/ - smycken på nätet.
  • http://www.uppercut.se/ - underkläders sida.
  • http://www.eliteladies.se/ - lite för sliskiga kläder för min smak men finns sjukt fina underkläder.
  • http://www.bluebox.se/ - allt i allo?
  • http://www.brandos.se/ - skor.
  • http://www.acessora.se/ - smyckes sida.
  • http://www.bagsandfashion.com/ - fina väskor osv.
  • http://www.frozza.se/ - mest märkeskläder.


Det var väl dom vanligaste sidorna jag brukar checka in ;)
Hörs senare i guess!

Kisses and have a nice day!


nytt år, ny start!

Ett av mina nyårslöften detta året var som inte många vet: att starta en ny blogg, fixa nice design och skriva om ännu mer ointressanta grejer! Har nog inte uppdaterat i min förra blogg på minst ett halvår, om inte mer...

I alla fall för er som inte vet:
Jag heter Gabriella Malmborg och är 17 år, pluggar samhälle och har en pojkvän sen snart ett år tillbaka som jag älskar över allt. :) På helgerna umgås jag helst med mina girls eller bara tar det lugnt. that's soft.

Imorgon är det skola och jag ska snart gå och lägga mig. Uppdaterar mer imorgon, tänkte jag skulle komma på något funny då som typ "veckans måste ha" eller något sånt töntigt. :) 

kisses and sweet dreams!  / gabriella.


RSS 2.0